Usluge

DIGITALNI TISAK

Digitalni tisak malih formata iz arka te digitalni tisak XXL (posteri, zidne ili podne naljepnice, oslikavanje izloga, auto naljepnice, foto tapete, mesh, cerade)

GRAVIRANJE

Izrada, graviranje i proizvodnja drvene ambalaže. Rezanje i graviranje na pleksiglas, izrada pločica i informativnih ploča 3D slova te iizrada 3D logotipa.

OFFSET TISAK

Priprema i izrada velikih naklada (letaka, postera, brošura, naljepnica biltena)

Sve može!
Fratres je tvrtka specijalizirana za tisak i izradu svih vrsta vizualnih rješenja promotivnog sadržaja: tiskani i promotivni materijali, svjetleće reklame i natpisi, 3D slova, totemi, promotivni stalci i sustavi za prezentaciju, tisak na tekstil, personalizirani pokloni, razne vrste naljepnica, te usluge dizajna i ostalih rješenja. U našoj ponudi možete naći sve za potrebe promocije Vaše tvrtke ili Vašeg branda.

3D SLOVA

3D slova su idealna za izradu logotipova, natpisa ili informacijskih pločica. Vašu zamisao ili dizajn možemo ostvariti i unaprijediti sa LED osvijetljenjem te tako učinit  da vaš logo ili reklama bude vidljiva i po noći.

A STALCI

Aluminijski A stalak, PVC plastični stalak, i metalni A stalak najčešći su stalci za plakate koje susrećemo kako vani tako i u unutrašnjim prostorima kao što su shopping centri i sl.

BROŠURE & LETCI

Koriste ih pojedinci ili tvrtke kako bi promovirali svoje proizvode ili usluge. Vrlo učinkovit i relativno povoljan način direktnog marketinga. Kod nas možete pronaći veliki izbor papira i dimenzija papira kao i dizajn i pripremu vašeg budućeg letka ili brošure.. Ovi promotivni materijali odlični su za slanje poštom, za sajmove i slične događaje, za klijente koji surađuju ili će tek…

CERADNI BANNERI

Fratres ceradni program je pogodan za vanjske reklame jer je otporan na sve vremenske uvjete. Dali se radi o maloj ceradi ili dugačkoj u mogućnosti smo vam napraviti sve od dizajna do montaže.

HOTELJERSKI PROGRAM

U mogućnosti smo za vas osmisliti i izraditi kompletno vizualno riješenje za Vaš hotel ili hostel. Sve vaše zamisli i dizajne možemo napraviti za vas. Kombinacijom više tehnika i visokom tehnologijom možemo doći do vašeg rješenja. Visoko kvalitetna izrada i vrhunski dizajn garancija su na dugotrajnost te će  sigurno oduševit i informirati svakog gosta vašeg smještaja.

OSLIKAVANJE IZLOGA & PROZORSKA GRAFIKA

Oslikavanje izloga je vrlo jeftin i brz način uređenja vašeg prodajnog prostora s kojim ćete se istaknuti od svih drugih trgovina i izloga u blizini. Postoji nekoliko vrsta folija kojima oslikavamo izloge. Također oslikavanjem možete obavijestiti kupce o popustima, rasprodajama radnim vremenom. Dizajn izloga i oslikavanje izloga folijom, prozorskom grafikom, rezanim slovima i konturama i dr.

OSLIKAVANJE VOZILA

Oslikavanjem voznog parka izdvojit će Vaša vozila iz mnoštva te stvoritivizualni identitet.Bubble free folije kojima oslikavamovozila garantiraju potpunu ravnu površinubez mjehurića. Folije velike razlučivosti oživit će vaše fotografije i logo.

PLAKATI & POSTERI

Želite da se vaša poruka čuje? Oglasite se vrlo povoljno uz kvalitetan tisak plakata. Kreirajte dizajn plakata kod nas ili ako već imate dizajn i grafičku pripremu, dopustite da vam ponudimo kvalitetan tisak za vas. Nudimo vam tisak plakata u najmodernijim tehnikama tiska izuzetne kvalitete izrade i dorade. Plakati i posteri su idealno riješenje za oglašavanje, dostupni u svim veličinama.

ROLL-UP BANNERI

Vrlo praktični za montažu! Roll Up banner i pingvin stalak dolaze sa futrolom sa ručkama za prenošenje i zaštitu od oštećenja i prašine. Idealni za prezentacije, evente i konferencije Fratres roll up-ovi su najlakši na tržistu te dolaze u različitim veličinama.

SAJAMSKA OPREMA

Naša ekipa će se za zadovoljstvom pobrinuti., da ćete za nadolazeći sajam biti pripremljeni na vrijeme, iako vam se dogodilo, da ste se za sajam prijavili tek mjesec dana prije početka samog sajma .Svu opremu prilagodimo željama naših klijenata. Za svakog klijenta potražimo unikatno i kreativno rješenje, koje poboljša samu izložbu na još tako zahtjevnom sajmu.

SVIJETLEĆE REKLAME

Svjetleće display reklame zbog svoje iluminacije uvijek privlače pogled što ih čini idealnim za oglašavanje. Izrađene su od aluminijskog okvira koji je pojačan željeznom podkonstrukcijom. Ravnomjernu rasvjetu omogućavaju fluo, neonske ili led rasvjetna tijela. Stranice svjetleće reklame su izrađene od plexiglassa koje se oslikava translucentnom folijom.

TISAK NA MAJICE

Svoj originalni dizajn ili logo vaše tvrtke , obrta ili kluba možete nositi i na majici. U ponudi imamo velik broj ženskih i muških majica kratkih, dugih rukava,majica sa kapuljačom, sportskih majica bez rukava ili radne odjeće.velik izbor boja i modela u više cjenovnih kategorija naša ponuda zadovoljiti će one i najzahtjevnije.

TISAK NA PROMO PROIZVODE

Dodatnu vrijednost svom poslovanju stvarate sitnicama poput uredskog materijala s vlastitim logotipom. Promotivni materijali bi trebali biti jednostavni, a opet upečatljivi i svakako trebaju prikazati logotip i naziv tvrtke. Budite prisutni među svojim klijentima i kad niste tamo.

TOTEMI

Totemi su napravljeni od vrhunskih komponenta da bi pružila otpor svim vremenskim uvijetima te time garantiraju svoju postojanost i otpornost boja na vanjske čimbenike poput UV zračenja. Totemi se izrađuju od eloksiranih profila, metalne konstrukcije, plexiglassa ili aluminijskih ploča sa otisnutom translucentnom, običnom ili reflektirajućom PVC folijom. Tisak se može aplicirati direktno na totem ili na PVC foliju koja se…

UV TISAK

UV tisak na sve vrste materijala: upaljači, kemijske, rokovnici, maske za mobitel, pleksiglas, staklo. Najnovija tehnologija tiska koja omogućuje dugotrajan i otporan otisak na razne vrste materijala. Zahvaljujući posebnoj vrsti tinte ova vrsta tiska omogućuje apliciranje na razne vrste materijala, iznimno brzo sušenje te dugotrajno postojan otisak.

VIZITKE

Ostavite dobar dojam i izradite vizitke i posjetnice sa profesionalnim izgledom i dizajnom kod nas. Mogućnost matt ili sjane plastifikacije za profesionalni izgled. Dizajn i priprema su uključeni u cijeni. Veliki izbor papira i boje papira zadovoljit će one i najzahtijevnije. U mogućnosti smo za vas izraditi vizitke i na drvetu ili pleksiglasu.

0
Završenih projekata
0
Zadovoljnih klijenata